duminică, 27 decembrie 2009

Craciun!


Merry Christmas!!

miercuri, 11 noiembrie 2009

:)


Siiii am facut 16 anisori.
Siii ma simt mare.

vineri, 16 octombrie 2009

Brrrrr.






Frigul ne patrunde in corp.Simtim brizaa vantului,racoarea vantului,ce itzi face pielea de gaina,sa casti incontinuu,sa itzi piara cheful de iesit afara,trebuie sa te imbraci gros,cu pulovar un fular,cizme,blugi,o geaca groasa.Ceea ce nam sa fac niciodata.Chiar daca imi este frig.Poate decat cizmele care o sa vina bine p mine.Lenea de a pune niste haine mai groase pe mine ma omoara.:))














Chiar si in cada,cand stau si vreau sa ma relaxez simt frigul si doresc sa pun apa mai fierbinte insa cand ies din cada tremur incontinuu,decat halatul de baie ma mai inaclzeste,mie si lene sa ma mai dau cu crema.:))













Picaturile de la ploaie imi picura pe fatza,asezandu-se pe haina si stand nemiscate pe ea.Umbrela neagra este plina de stropi de ploaie.

vineri, 9 octombrie 2009

Off...


Sii pot sa spun ca de mult nam mai scris pe blog.

De ce???

Scooalaa asta.
Azi am primul test.test la istorie.Nam invatzat nimic.Nici nam toate lectiile.Insa ma duc la test.Poate reusesc sa scriu ceva.:))
Sunt trezita de la ora 5 dimineatza si akm stau si imi beau cafeaua iar langa ea,cana de cafea,este un biscuite.care este gustos la randul sau.(Poate fac pofta celui care intra p blogul meu:)) ).
Sunt plina pana peste cap de scoala.De Hanul Ancutzei.Akm trebuie sa citesc Lostritza.Si dupa incep cu romanele.care nu le.am citit.si no sa am cand.Ma astept la un 2.:))







Ieri am avut chef sa ies sa ma distrez.sa beau.sa rad.sa merg pe strazi in noapte.Nu stiu de ce??










Si de vreo 3 saptamani astept sa imi dea bani ai mei sa imi iau chitara.
Deabia astept.nu mai am rabdare.!!!!!!!!








Ce sa zic??.Poate mai scriu pe blog cand am timp.si inspiratie.si timp.si iar inspiratie.

luni, 21 septembrie 2009

Hapciuuu!


Prima raceala de cand a inceput toamna.Si deja urasc asta.
Sunt treaza de la ora 3 noaptea.Si nam putut sa adorm pentru ca am nasu infundat si nu ma pot concentra.Din ora in ora imi pun picaturi in nas.Ma doare gatu.Stranut.
Adevarat ca de mult nam mai stiut ce este o raceala.Dar sincer nu aveam nevoie.:((

joi, 17 septembrie 2009

A inceput ceva...


Da a inceput ceva de 4 zile.Se numeste
Plictiseala.Profi.Colegi.Pauze scurte.Timp pierdut.Ore aruncate la wc.Praful de afara.Aglomeratie.
Cartzi de citit.Manuale.Caiete.Teste.
Ieri primul test predictiv.Fiind profa noua.>:P
In cele 2 ore de franceza.mam preocupat cu o foaie de caiet.pe care am colorat patratzel albastru unu alb.si tot asa.:)).

duminică, 6 septembrie 2009

Simt ceva...



Nuuuuuu...Se apropie scoala.In gandul meu incepe sa se auda sunetul soneriei.Praful de creta.Buretele plin de apa.Catedra si scaunul.Bancile si dulapul.Ghiozdanul si cartzile.Creioanele si pixurile vor scrie pe caiet,fiecare cuvintzel zis de profesor.:((

marți, 1 septembrie 2009

Omul cu Filmele!

Dau acestei postari titlul"omul cu Filmele" Tv-ul fiind "om".Nu traieste,insa merge sa vezi in fiecare seara un film.sau sa asculti niste muzica.Sa auzi niste glume.si bazaitul televizorului.
Multzumesc faptul ca pe DDtv au bagat desene animate.cum ar fi Tom si Jerry,Lonney Tones.pentru ca mi se facuse dor de ele.De iepurele Buggs Bunny si de cascavalul lui Jerry.


Vizionare Placuta!

vineri, 21 august 2009

miercuri, 19 august 2009

Vara Trece Repede.

Mie dor de mare.:X







Ora de culcare.Si cea de trezire incepe sa se apropie.




Zambetul care o sa auda clopotzelul scolii incepe sa dispara.





Muzica.




Dorul de poze.



A inceput pierderea poftei de citit.

luni, 10 august 2009

vineri, 7 august 2009

O excursie meritata plina de peripetii.




Biserica din Győr



Podu din Győr




Peisaj din Praga.







Nuferi.



O paunitza.



Rate.



Budapesta.



Noaptea in Budapesta.

joi, 6 august 2009

Bataie pe cartofi intre vrabiutze.:D




Mancare:Mc'do.
Cartofi cu sare.
Placerea vrabiutzeleor nu a porumbeilor.
Vrabiutze calcat porumbei in picioare.
Porumbei speriat de vrabiutze.
O cutie de cartofi mancat vrabiutze.
Bataie intre vrabiutze.
Rupt cartofi in 2.













Vocabular tampesc.

miercuri, 8 iulie 2009


Pentru mine Shopping-u a devenit o obijnuinta.Banii imi trebuie.De aceea dam o raita pe la dispensarul luy mamy pentru a lua catziva bani.Nu multzi..Insa cum sunt fata cuminte,m-am si intors cu 10 lei acasa din cei 50 :D.
Am dat o raita pe la renumitul Meli Melo,pentru a imi imbunatatii accesoriile,care se cam invechisera ;)),Aici am cheltuit 10 lei.Putzin.:X
Am batut drumul ca o disperata de la Eminescu pana la Romana.Unde dam pe niste multe magazine.Gen LTB(insa prea scump).Pe parscurs ma opresc niste Prosti,sa ma intrebe despre ceva gen modelling nici nu aim ascultat,si le.am trantit in fatza"Nu sunt interesata".
Ajungem la mirificul magazin numit Terranova,care are pretzuri frumoase,si lucruri la fel.Incepem prin a cauta un maieutz.
Insa toate erau decoltate pentru mine.
Asa ca mai dam inca o raita si gasim o camasa,inca una langa cele 2 de acasa.
Ajungem la cabina de proba.Aici faza tare.
Ne oprim in fatza la cabine.
Si observam ca toate E pline.Ne uitam in jur.Si vine la mine un Baiat.
Se uita cam lung si decide sa imi dea un carton pe care scrie 1.
Mai stau inca 10 minute pe loc..sa rumeg problema.
Iar baiatul inca se uita la mine.Cred ca se intreba ce aveam de gand sa fac.
Pana cand mi se aprinde beculetzul si ma duc in spate unde mai sunt cateva cabine.Si victorie.Am gasit cabina.O probam si este perfecta.
Ne ducem la casa.Unde observam niste perechi de ochelari mai stam si aklo 5 minute.Vad si niste funditze.Vai superbe,Preferatele mele:X.Si le luam.
Si asa aici am Cheltuit 360.:X
Ce dragutz.
Asa m-am plimbat eu azi.:X

sâmbătă, 4 iulie 2009

Sa mergem pe nisipul umed desculti!



Hai sa ne cunoastem mai bine,Iesim la un suc,Tu fumezi iar eu ma uit la fumul tau cum il raspandesti in natura,Facem doua poze,una mio lasi mie cealalta o pastrez pentru mai tarziu,Ma duc la baie,la mec,si termin hartia igienica,apa de pe maini se scurge ca lacrimile,sireturile de la adidasi sunt colorate in mii de culori,iar in ochelarii de soare apar- Eu – cu o privire insetata de sucul ce-l dulce de pe limba mea.Banca de lemn,din parc,este uscata tocmai buna de sa te asezi pe ea si sa imbratzisez persoana de langa mine-Byby- care mananca cu atata pofta niste pufuleti,care ii daa la porumbei cu atata finete,iar maturatoarea sa vina si sa ii mature,iar cu o privire de dupa colt ne injura pentru ca am facut mizerie,poZele curg in aparatul de fotografie,care se joaca in mainile noastre.Plecarea din parc ne este afectata de caldura cea molipsitoare din 335 si statiile care il umpleau de fel si fel de persoane :) )

sâmbătă, 20 iunie 2009

Life


Viata este un lucru frumos care nu trebuie risipita,trebuie traita asa cum este,cu bune cu rele,toate au un rost.Si in plus asa devii mai puternic.
"Ceea ce nu te doboara te face mai puternic."

duminică, 14 iunie 2009

Zambete de Vara!





Si vara incepe cu zambetul pe buze

Nu il sterge
Continua sa traiesti asa
Alearga spre infinit
Cauta calea spre distractie!

luni, 27 aprilie 2009

Pentru ca pot sa zambesc.


Stiu ca lumea este a mea,si zambesc cu ea,rad cu ea,ma joc cu ea,traiesc momente frumoase si imbecile.Insa imi iubesc prietenii.

joi, 2 aprilie 2009

Dimineatza de menta.



















M-am trezit in patul lu mama si simteam frigul.Eram dezvelita complet.Si am decis sa ma duc la mine in pat unde pot sa dau drumul la calorifer cand vreau eu si sa ascult muzica la maxim fara sa vina ai mei si sa imi zica ca ii deranjeaza.Vad ceasul printre genele ochilor si observ ca este 6.20.De ce m-am trezit asa de devreme.Aceasta chestie implica inca o ora de somn.Insa cel mai bine ar fii alegerea de a citi inca cateva pagini dintr-o carte pe care incercs ao citesc de nuj cate zile.si ajung sa o termin pentru a citi al 3 volum din aceasta editie numita "Amurg"normal.si observ ca am ajuns la 330 de pagini ceea ce inseamna ca mai am de citit pana la 430 ceva de genu park.(obijnuiesc sa numar paginile pentrua sti cat ma mai chinuiesc sa citesc. nu ca nu mi.ar placea cartea.dar termin mai repede volumele.si pot sa incep si urmatorul volum si tot asa.) Bun stiu ca nu intereseaza pe cineva ce fac eu dar totusi.
Si cobor jos si imi beau cafelutza.si ma uit in oglinda si observ ca aseara nu mam odihnit destul.si acuma ma cuprinde somnul.scriind atat de mult.si stiu ca putzine persoane se vor interesa sa imi citeasca aceasta postare. pe"glob".;))
Poate va intrebati de ce scriu mai putzin postari. pai timpul nu ma lasa.pentru ca "invatz"atat de mult:))).

luni, 16 martie 2009

Love Game.



























Doresc sa itzi simt atingerea intr-o adiere de vant.si buzele intre razele de soare sa tzi le sarut.mangaindutzi firele de par.

miercuri, 4 martie 2009

Discurs amuzant.

Sa te trezesti dimineatza l ora 6.38 si sa deschizi telefonul ca sa faci lumina ceasului.sa vezi intunericul de afara.si sa te uitzi vro 5 min.la ceas.si sa adormi cu el in mana.si sa te trezesti l ora 7.51.hei am dormit app o ora cu ceasul in mana.

Mam intors si am luat telecomanda si am deschis televizorul.ghici pe ce program.Cartoonnetwork.
Si ce era p el.Tom si Jerry.:X.ma uit l el vro jumate de ora.si observ ca am teme.iau pixul in mana.si incep sa completez cuvintele la franceza.caca.am facut si asta

Cobor jos.si imi scot crenwusti din frigider.pun mana pe ei observ ca sunt lipiciosi.ii pun in cratitza ii las sa fiarba.caca.prea mult.ii mananc si observ ca din ce in ce mi se umplea burta.ultima gura am lasato in farfurie.vorba lu mama"de mica fac asta".

Urc sus.dechid televizorul.si dau drumul p dvd.observ ca am lasat cd cu mzk in el.si dau play.
ask vro jumate de ora.



Gata.

Intru pe calculator.si deschid winampu.ascultand ce credetzi.Jason Mraz.:D


Hai pa.

Jason Mraz-i'm yours.adorabila.:X

duminică, 1 martie 2009

Noi.
















Mie dor de noi 3.


Cand mergeam prin parc.ca nebunele.si faceam poze oriunde.si ne catzaram in copaci.si mancam vata de zahar pe batz.si luam acadele.si barfeam de baietzi.si mancam la mac mc'chicken.si mc florry.



Imi e dor de bubu.cand am fost cu ea la film.si ma uitam la expresia fetzei.si vedeam cum buzele ii sunt tacute.si nu scotea nici un sunet.iar in schimb in sala.se auzea rasul meu.si ploaia care nea prins.si ea avea glugad e la geaca.iar eu o umbrela pe care nuj ce sa intamplat cu ea.ca nu o mai am de atuncea..in fine.

Imi este dor de ziua cand a venit byby l mn aks.si am facut poze.si am stat afara in frig.si am mancat cereala.si noaptea.ne bateam a cui ete piciorul acela.care a intrat pe locul meu.respectiv al ei.si vorbeam in soapta.imi este dor cand vb cu byby in germana.eu stiam dkt vro 3-4 cuv.ea stia un pic mai multe dkt mine.si am decis sa ii zic ceva in rusa pana la urma.ca sa scap de trauma germana.:))).


Imi este dor de totu.de noi 3.de rasetele noastre.

Zuzu-Byby-Bubu.

luni, 9 februarie 2009

Off..incepe scoala.[:|]






Eh..






Sa dus si vacantza asta..adik ce vacantza.halal vacantza.o sapt.ma trezeam dimineatza ma uitam l tv.si intram p mess.si auzeam vocea parintilor.[bleah].







Acuma a inceput scoala.e caca.prima zi.
Deschid ochii cu greu.si vad intunericul de afara.nici un chef.deschid televizorul si imi strofoc ochii ca sa ii dechid.ma uit p desene animate.si l 8 ma ridic din pat.ma duc la baie.ma spal fatza pe ochii pe dinti.si am duc sa pap.l 9 intru p mess.si vorbesc cu marele G.care si el este obosit.si cu bubu care se pregateste sa se duca la sc.deci o lene mare in loomea asta.si imi fac ghiozdanul ca sa plec l sc.ahh.ce oribil.in pauze o sa lenevesc pt ca inca casc.[(:|].


ma strofoc sa am un zambet pe buze cand aud de scoala.poate decat pauzele in care ma duc l marele G.poate astea ma mai fac sa zambesc.:D





Gata vacantza.:(

vineri, 6 februarie 2009

Neaaaa.chestii noi.



















Este ora 10.17.
Am decis sa scriu ceva pe blogul meu.[nam mai scris de cateva zile.]
Da si o sa scriu multe.multe aberatii.ca razele de soare care imi orbeste privirea in acest moment.si trece prin firele parului meu."baga carbuni".daa in soba.sper sa nu iau foc:)).
Trebuie sa gasesc un subiect.




>Dimineatza< cea oribila.in care la mn in camera este un frig de mori.[trebuie sa dau drumu la calorifer.si mie lene]. Patura nu mie de nici un folos.e ca si cum as dormi fara eaa.chiar dak ma invelesc cu ea pana in gat tot simt frigul ce imi face pielea de gaina.decat visurile blande pe care le am inainte sa inchid ochii imi mai dau un pic de caldura.

>Pranzul<.in care mananc cu mamy si taty.mancare de pui.[deja am stranutat].p la h 2 si cv ma duc in pat ma uit l vrun film.dak e cv interesant p tv.dak nu ask mzk la casti.si poate dau semne de somn.si inchid ochii. Dorm pana l 4.50 si decid sa deschid calculatorul din nou.observ ca nu e nm p mess.asa ca ma duc jos si imi fac nijte floricele la microunde.aaaa ff bune.le mananc pe toate.si cateva imi cad p jos.le iau si le arunc la tomberon.observ ca iar lam umplut pana in gat.:))


>Seara<.[daaa].cel mai interesant moment.vb cu pui pana l 9.chestii aberatii.tampenii.cuvinte la adresa lui.daa a zis ca imi face o tura cu [mercedes benz citaro.1**.sa iau bilete de la chestia aia care se numeste chiosc. si scrie RATB pe el.]interesant.



Daaa.cam atata



NB.:*:x.

luni, 2 februarie 2009

Praf de stele.
























Pot satzi spun printr-un cuvant ca te iubesc.
Pot satzi spun printr-un cantec cum te iubesc.
Pot satzi spun printr-un sarut cat de dulce ejti.
Printr-o adiere de vant pot satzi cunosc aerul.

sâmbătă, 31 ianuarie 2009

El si Ea.

Simti insa dorinta s-o mai priveasca o data,nu din pricina frumusetii,nici a distinctiei si gratiei firesti ce se rasfrangeau din intreaga-i fiinta,ci fiindca in expresia fetei sale frumoase,in clipa cand trecu pe langa el,era ceva deosebit,era ceva deosebit de gingas si de mangaietor.Cand isi intoarse capul,si-l intoarse si ea.Ochii sai stralucitori,cenusii,care pareau negri din pricina genelor dese,se oprira prietenos si atent pe chipul lui,ca si cum ar fi incercat sa-l recunoasca si,numaidecat,se indreptara asupra multimii in miscare,cautand parca pe cineva.In aceasta scurta privire,el avu timpul sa prinda expresia stapanita care-i scapara fata,trecand de la ochii stralucitori la zambetul abia vazut ce-i arcuia buzele rumene.Parea ca in toata fiinta i se revarsa un prisos de simtire,care inflorea fara voie in lucirile ochilor ori intr-un suras.