luni, 9 februarie 2009

Off..incepe scoala.[:|]






Eh..






Sa dus si vacantza asta..adik ce vacantza.halal vacantza.o sapt.ma trezeam dimineatza ma uitam l tv.si intram p mess.si auzeam vocea parintilor.[bleah].







Acuma a inceput scoala.e caca.prima zi.
Deschid ochii cu greu.si vad intunericul de afara.nici un chef.deschid televizorul si imi strofoc ochii ca sa ii dechid.ma uit p desene animate.si l 8 ma ridic din pat.ma duc la baie.ma spal fatza pe ochii pe dinti.si am duc sa pap.l 9 intru p mess.si vorbesc cu marele G.care si el este obosit.si cu bubu care se pregateste sa se duca la sc.deci o lene mare in loomea asta.si imi fac ghiozdanul ca sa plec l sc.ahh.ce oribil.in pauze o sa lenevesc pt ca inca casc.[(:|].


ma strofoc sa am un zambet pe buze cand aud de scoala.poate decat pauzele in care ma duc l marele G.poate astea ma mai fac sa zambesc.:D





Gata vacantza.:(

vineri, 6 februarie 2009

Neaaaa.chestii noi.



















Este ora 10.17.
Am decis sa scriu ceva pe blogul meu.[nam mai scris de cateva zile.]
Da si o sa scriu multe.multe aberatii.ca razele de soare care imi orbeste privirea in acest moment.si trece prin firele parului meu."baga carbuni".daa in soba.sper sa nu iau foc:)).
Trebuie sa gasesc un subiect.




>Dimineatza< cea oribila.in care la mn in camera este un frig de mori.[trebuie sa dau drumu la calorifer.si mie lene]. Patura nu mie de nici un folos.e ca si cum as dormi fara eaa.chiar dak ma invelesc cu ea pana in gat tot simt frigul ce imi face pielea de gaina.decat visurile blande pe care le am inainte sa inchid ochii imi mai dau un pic de caldura.

>Pranzul<.in care mananc cu mamy si taty.mancare de pui.[deja am stranutat].p la h 2 si cv ma duc in pat ma uit l vrun film.dak e cv interesant p tv.dak nu ask mzk la casti.si poate dau semne de somn.si inchid ochii. Dorm pana l 4.50 si decid sa deschid calculatorul din nou.observ ca nu e nm p mess.asa ca ma duc jos si imi fac nijte floricele la microunde.aaaa ff bune.le mananc pe toate.si cateva imi cad p jos.le iau si le arunc la tomberon.observ ca iar lam umplut pana in gat.:))


>Seara<.[daaa].cel mai interesant moment.vb cu pui pana l 9.chestii aberatii.tampenii.cuvinte la adresa lui.daa a zis ca imi face o tura cu [mercedes benz citaro.1**.sa iau bilete de la chestia aia care se numeste chiosc. si scrie RATB pe el.]interesant.



Daaa.cam atata



NB.:*:x.

luni, 2 februarie 2009

Praf de stele.
























Pot satzi spun printr-un cuvant ca te iubesc.
Pot satzi spun printr-un cantec cum te iubesc.
Pot satzi spun printr-un sarut cat de dulce ejti.
Printr-o adiere de vant pot satzi cunosc aerul.