luni, 16 martie 2009

Love Game.



























Doresc sa itzi simt atingerea intr-o adiere de vant.si buzele intre razele de soare sa tzi le sarut.mangaindutzi firele de par.

miercuri, 4 martie 2009

Discurs amuzant.

Sa te trezesti dimineatza l ora 6.38 si sa deschizi telefonul ca sa faci lumina ceasului.sa vezi intunericul de afara.si sa te uitzi vro 5 min.la ceas.si sa adormi cu el in mana.si sa te trezesti l ora 7.51.hei am dormit app o ora cu ceasul in mana.

Mam intors si am luat telecomanda si am deschis televizorul.ghici pe ce program.Cartoonnetwork.
Si ce era p el.Tom si Jerry.:X.ma uit l el vro jumate de ora.si observ ca am teme.iau pixul in mana.si incep sa completez cuvintele la franceza.caca.am facut si asta

Cobor jos.si imi scot crenwusti din frigider.pun mana pe ei observ ca sunt lipiciosi.ii pun in cratitza ii las sa fiarba.caca.prea mult.ii mananc si observ ca din ce in ce mi se umplea burta.ultima gura am lasato in farfurie.vorba lu mama"de mica fac asta".

Urc sus.dechid televizorul.si dau drumul p dvd.observ ca am lasat cd cu mzk in el.si dau play.
ask vro jumate de ora.



Gata.

Intru pe calculator.si deschid winampu.ascultand ce credetzi.Jason Mraz.:D


Hai pa.

Jason Mraz-i'm yours.adorabila.:X

duminică, 1 martie 2009

Noi.
















Mie dor de noi 3.


Cand mergeam prin parc.ca nebunele.si faceam poze oriunde.si ne catzaram in copaci.si mancam vata de zahar pe batz.si luam acadele.si barfeam de baietzi.si mancam la mac mc'chicken.si mc florry.



Imi e dor de bubu.cand am fost cu ea la film.si ma uitam la expresia fetzei.si vedeam cum buzele ii sunt tacute.si nu scotea nici un sunet.iar in schimb in sala.se auzea rasul meu.si ploaia care nea prins.si ea avea glugad e la geaca.iar eu o umbrela pe care nuj ce sa intamplat cu ea.ca nu o mai am de atuncea..in fine.

Imi este dor de ziua cand a venit byby l mn aks.si am facut poze.si am stat afara in frig.si am mancat cereala.si noaptea.ne bateam a cui ete piciorul acela.care a intrat pe locul meu.respectiv al ei.si vorbeam in soapta.imi este dor cand vb cu byby in germana.eu stiam dkt vro 3-4 cuv.ea stia un pic mai multe dkt mine.si am decis sa ii zic ceva in rusa pana la urma.ca sa scap de trauma germana.:))).


Imi este dor de totu.de noi 3.de rasetele noastre.

Zuzu-Byby-Bubu.