luni, 27 aprilie 2009

Pentru ca pot sa zambesc.


Stiu ca lumea este a mea,si zambesc cu ea,rad cu ea,ma joc cu ea,traiesc momente frumoase si imbecile.Insa imi iubesc prietenii.

joi, 2 aprilie 2009

Dimineatza de menta.



















M-am trezit in patul lu mama si simteam frigul.Eram dezvelita complet.Si am decis sa ma duc la mine in pat unde pot sa dau drumul la calorifer cand vreau eu si sa ascult muzica la maxim fara sa vina ai mei si sa imi zica ca ii deranjeaza.Vad ceasul printre genele ochilor si observ ca este 6.20.De ce m-am trezit asa de devreme.Aceasta chestie implica inca o ora de somn.Insa cel mai bine ar fii alegerea de a citi inca cateva pagini dintr-o carte pe care incercs ao citesc de nuj cate zile.si ajung sa o termin pentru a citi al 3 volum din aceasta editie numita "Amurg"normal.si observ ca am ajuns la 330 de pagini ceea ce inseamna ca mai am de citit pana la 430 ceva de genu park.(obijnuiesc sa numar paginile pentrua sti cat ma mai chinuiesc sa citesc. nu ca nu mi.ar placea cartea.dar termin mai repede volumele.si pot sa incep si urmatorul volum si tot asa.) Bun stiu ca nu intereseaza pe cineva ce fac eu dar totusi.
Si cobor jos si imi beau cafelutza.si ma uit in oglinda si observ ca aseara nu mam odihnit destul.si acuma ma cuprinde somnul.scriind atat de mult.si stiu ca putzine persoane se vor interesa sa imi citeasca aceasta postare. pe"glob".;))
Poate va intrebati de ce scriu mai putzin postari. pai timpul nu ma lasa.pentru ca "invatz"atat de mult:))).