miercuri, 8 iulie 2009


Pentru mine Shopping-u a devenit o obijnuinta.Banii imi trebuie.De aceea dam o raita pe la dispensarul luy mamy pentru a lua catziva bani.Nu multzi..Insa cum sunt fata cuminte,m-am si intors cu 10 lei acasa din cei 50 :D.
Am dat o raita pe la renumitul Meli Melo,pentru a imi imbunatatii accesoriile,care se cam invechisera ;)),Aici am cheltuit 10 lei.Putzin.:X
Am batut drumul ca o disperata de la Eminescu pana la Romana.Unde dam pe niste multe magazine.Gen LTB(insa prea scump).Pe parscurs ma opresc niste Prosti,sa ma intrebe despre ceva gen modelling nici nu aim ascultat,si le.am trantit in fatza"Nu sunt interesata".
Ajungem la mirificul magazin numit Terranova,care are pretzuri frumoase,si lucruri la fel.Incepem prin a cauta un maieutz.
Insa toate erau decoltate pentru mine.
Asa ca mai dam inca o raita si gasim o camasa,inca una langa cele 2 de acasa.
Ajungem la cabina de proba.Aici faza tare.
Ne oprim in fatza la cabine.
Si observam ca toate E pline.Ne uitam in jur.Si vine la mine un Baiat.
Se uita cam lung si decide sa imi dea un carton pe care scrie 1.
Mai stau inca 10 minute pe loc..sa rumeg problema.
Iar baiatul inca se uita la mine.Cred ca se intreba ce aveam de gand sa fac.
Pana cand mi se aprinde beculetzul si ma duc in spate unde mai sunt cateva cabine.Si victorie.Am gasit cabina.O probam si este perfecta.
Ne ducem la casa.Unde observam niste perechi de ochelari mai stam si aklo 5 minute.Vad si niste funditze.Vai superbe,Preferatele mele:X.Si le luam.
Si asa aici am Cheltuit 360.:X
Ce dragutz.
Asa m-am plimbat eu azi.:X

sâmbătă, 4 iulie 2009

Sa mergem pe nisipul umed desculti!



Hai sa ne cunoastem mai bine,Iesim la un suc,Tu fumezi iar eu ma uit la fumul tau cum il raspandesti in natura,Facem doua poze,una mio lasi mie cealalta o pastrez pentru mai tarziu,Ma duc la baie,la mec,si termin hartia igienica,apa de pe maini se scurge ca lacrimile,sireturile de la adidasi sunt colorate in mii de culori,iar in ochelarii de soare apar- Eu – cu o privire insetata de sucul ce-l dulce de pe limba mea.Banca de lemn,din parc,este uscata tocmai buna de sa te asezi pe ea si sa imbratzisez persoana de langa mine-Byby- care mananca cu atata pofta niste pufuleti,care ii daa la porumbei cu atata finete,iar maturatoarea sa vina si sa ii mature,iar cu o privire de dupa colt ne injura pentru ca am facut mizerie,poZele curg in aparatul de fotografie,care se joaca in mainile noastre.Plecarea din parc ne este afectata de caldura cea molipsitoare din 335 si statiile care il umpleau de fel si fel de persoane :) )