sâmbătă, 27 decembrie 2008

Micutzele rockeriste.


buna.sunt Byby...Ce sa zik...mi`a zis zUZu sa scriu ceva la ea pe blog..shi ce mi`a venit in minte decat ca ma distrez super bine la ea:))) Petrecem..baieti..alea alea:>:>:...Doar pentru mine;)) k ea e casatorita:>:>..NU`i asa Alex:>?


Da cumnatzele ....Nevasta`ta e cuminte...la lokul ei...SE :* cu unu:>:>...Cu Fredy domle ce credeai:)))





P.S/.]Daca vrei sa mai fiu cumnata ta..Raspunde draga la tel cand te suna fata k`i fierbinte shi arde de nerabdare sa`i raspunzi la tel...



Bla blabl;a....Vezi k a baut un pik;))...shi a tras un pik pe nas:))...Aer rece..fi linistit am grija eu de ea sa o duk prin toate barurile in care se fac striteasse masculin:><:>(Simona mi`a zis cum se scrie:)))...ASa akm sa ne conversam..Aaa am uitat sa`ti zik k o mai duk la agatat..la..la...da fi linistit k se va pupa cu toty de aklo:)))..


Hai k te ciuss:))...Nu te gandii la altcv k ma omoara nevasta`ta:)))..K`i geloasa fata rau...k doar te beste:>:>:>



Hai zby3 all ...Va ciusika;)) Byby:>:>:>:>

miercuri, 24 decembrie 2008

A nice day.







Ma trezesc de dimineatza.Ma uit prin camera.Vad acelasi pat care este scaldat in lumina soarelui ce intra prin ferestrele inalte din fatza mea.Dupa 8 ore de dormit.in mintea mea starnejte visul care l.am avut aseara.caut telecomanda.prin patura.SI O GASESC.apas pe unul din butoane.si deschid televizorul.dau p PROtv .si ma uit l filme de craciun.Vai im amintesc ca este ajunul.ma ridic din pat.si ma duc spre baie tip-til.sa nu trezesc pe mamy si pe taty.ma spal pe dintisori cu ochii inchisi de somn.inca nu vreau sa ii deschid.cobor scarile si ma duc sa im fac un sandwish.il mananc.si urc scarile din nou.si la calculator.



Deabea astept sa se faca seara si sa ma bag in paturica cea caldutza si plina de pufi.si sa visez la el.

luni, 22 decembrie 2008

Iubeste.















Iubeste.mainile ce te.au atins.
Iubeste.ochii ce te.au privit.
Iubeste.parul ce te.a atins.
Iubeste.buzele ce te.au sarutat.
Iubeste.plimbarile care le ai cu mn.
Iubeste.zambetul.ce imi surade cand te vad.
Iubeste.ma

sâmbătă, 20 decembrie 2008

Cele 3 super/eroine.





Pui:[Bubles]:o super/eroina.aiurita.dragalasa.care coloreaza tot timpul.[copacei.floricele.inimioare.]Care noaptea ii e frica de intuneric.Si trebuie sa doarma cu jucaria ei.care nu suporta gandaceii.care tziipa tot timpul.care vorbeste cu rozatoarele.si ii intzelege.

Byby:[Buttercup]:o super/eroina.rea.batausa.fitzoasa.care nu se lasa calcata in picioare.care se enerveaza.care trebuie sa doarma cu paturica ei in bratze.

Bubu:[Blossom]:o sooper eroina.care se crede sefa.care da indicati.care ii invinge pe cei rai.care gandeste inainte sa faca ceva.


[Hey.in acest serial park mai apar si 3 baietzi.de care lor le place
.]


Si pentru final.pot sa spun.ca sunt aproape in orice situatie.niciodata nu pot fi despartzite.de fapt cu cat snt mai apropiate cu atat au o mai mare putere:D




marți, 16 decembrie 2008

Iarna asta.






Iarna asta a visat la el.






Mergea pe o nea alba.In urma lasa pasi care il va indruma la intoarcere.fumul cosurilor de la case.il inconjura.Era imbracat.intr.o jacheta gri.nijte panatloni negri.si o camasa gri cu dungi albe.Parul il avea cretz.In mana tzinea o cana cu ciocolata calda si un pai.



Astepta in fatza casei ei.Ea a deschis usa si la primit in casa.S.a asezat pe patul ei.si s.au uitat la un film.El ushor venea spre ea.Ea sa lasat pe el si la sarutat cu ochii inchisi.S.au luat ushor in bratze.Si s.au intins pe pat.Erau acoperitzi de o patura.Isi aruncau priviri calde.



Asa au stat toata seara.

O zi obisnuita.



In care eu ma trezesc la 8.43.
Im deschid televizorul si ma uit la desene animate s.au ma uit pe MTv.
Apoi ma duc sa im beau cana cu lapte.
Ma spal pe dintzishori si pe fatza.si ma duc la klk.

Deschid calculatorul si incep sa vorbesc cu pui.
Si ascult muzica.nu ma intereseaza ca mama urla la mine ca e mzk prea tare.Dupaia inchid calculator si in 10 minute imi mai scriu ceva teme.
in ultimele minute stau sa im fac ghiozdanul.

Ma duc in statzie il astept pe 21 si am urc in el.ask mzk la casti si vad cum aurolacii se plimba prin tramvai oribil.Uit de fiecare data sa perforez biletul.cam de o luna patzesc chestia asta.."MI.A EXPIRAT ABONAMENTUL.NICI GAND SA IAU ALTUL.!!!!"
Cobor din 21.si ajung in statzie la 133.vad ca nu vine nimik.Decid sa o iau pe jos.fac 15 minute.pe drum ma mai intalnesc cu colegi si stau la barfe cu ei.:))
Ajung in sfarsit in fatza scolii.Intru inauntru.Si observ ca nu e nm dl mn din cls prin sc.Atuncea decid sa mai dau o raita si p afara.

Hey in sfarsit aks.dupa o zi de scoala.


Ma dezbrac.si ma duc sa fac dush.

Intru din nou pe calculator si vorbesc cu byby si bubu ne zicem nijte barfe mari.[bubu:wow am nijte baietzi sooper tari in cls.satzi dau si poze cu ei.sa ii vezi ca lesini ].[byby:fata mie somn].la 10 jumate seara conv cu byby la telefon














(22.43)Pui:ce faci??

(22.44)Byby:bine.ee 11 h dc ma suni.tocmai ma culcam.
(22.45)Pui:nu mie somn.ce vrei sa fac.acuma am inchis televizorul
(22.46)Byby:pai dormi o data..
(22.47)Pui:fata fata..satzi zic ce sa intamplat .satzi zic ce mia zis bubu:))
(22.48)Byby:hai zii ce tzia mai zis?///
(22.49)Pui:nijte baietzi frum la ea in sc..im da poza cu ei.diseara asa mia zis.si vad ca nu a intrat.
(22.50)Byby:aha..fata vorbim maine ca mie somn
(22.51)Pui:bine.nb.Te iubesc.si Te poop:X:*
(22.52)Byby:si eu.:X




Si asa trec minutele vorbind cu ea:))

vineri, 12 decembrie 2008

Best friend.


Oktav.




Bloo.

Care ma ajuta cu editatul pozelor.

Care im umple lista de muzica.
Este sooper de treaba.
Ceva de 4lei:)).
Care im da sfaturi.

Care zice BRB.DND.
Care adora sa faca poze.:D


duminică, 7 decembrie 2008

Despre el.




este decat un baiat..














un baiat diferit..genul de baiat care itzi ia lacrima de pe obraz...prima privire.primul sarut.prima atingere.primul suras.prima sticla de cola.le.am avut cu el.prima vara traita cu el.prima rasuflare.primul film.[ea.el.ei doi.]primul volum de iubire.prima fila din jurnal scrisa despre el.un baiat aparut din film.un film neterminat.un film ca din basme.o fata adormita care isi astepta printzul sa o trezeasca.cu sarutul lui.un sarut cald si dulce.dupa ce sa trezit din ceea ce potea sa o adoarma toata viatza la vazut pe el.Doar el.un baiat cu parul cretz.cu o privire calda.Atat.

Dorinta.











ceva ireal este ceea ce eu as dori..o loome noua..plina de acadele..copacii din bastonase alb cu roz..cerul de un albastruu deschis...sa ploua cu picaturi roz si dulci...masinile sa fie nijte gogosi maro si cu scortzisoara...iar noi doi pe o plaja pustie ..folosind ultima crema ramasa..un senzlong rupt care sa fie totusi mare ca sa avem loc aman2 si marea care ne ajunge pana l picioare ...saruturile noastre sa para ca 2 bomboane iar sucul sa fie ciocolata calda..seara sa para ca se lasa peste noi..dandune motive sa avem cel mai lung vis..si romantic sa ne stranga tare in bratze si sa ne invaluie de multa iubire...